Palačinky s pribináčkem

45 min | moučník | 10 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1872x
Recept na skvělé palačinky s pribináčkem podle Richarda Nováka.
Komentáře receptu 6
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

V mléce rozmícháme vejce, vanilkový cukr, sůl a postupně přidáváme hladkou mouku a řádně prošleháme metlou.

Poté dáme těsto na cca 30 minut do chladničky odpočívat. Těsto na palačinky nebude díky tomu houstnout a nebude nutné ho ředit. Na rozehřáté pánvi potřené olejem postupně opékáme palačinky.

Hotové a zchladlé palačinky potřeme tenkou vrstvou marmelády a pribináčku. Nyní palačinky srolujeme, ozdobíme šlehačkou, ovocným topingem, obložíme čerstvě nakrájeným ovocem a můžeme podávat.

Richard Novák autor receptu:

Palačinky s pribináčkem

Počet přidaných receptů: 53

Ingredience

na porcí
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Recept Palačinky s pribináčkem byl 13.02.2016 na 2. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,2
skvělý recept
45 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Palačinky s pribináčkem

Recept se nachází v 39 kuchařkách
Kuchařka Richarda Nováka
Richard Novák
Kuchařka Richarda Nováka 53 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7504 receptů
KDI
PUDINGY, DEZERTY, NÁPOJE 855 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Palačinky s pribináčkem

Celkový počet komentářů u receptu: 6
Celkový počet komentářů: 6
Nalezeno receptů: 6
Přidat příspěvek k receptu Palačinky s pribináčkem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept