Palačinky na slaný způsob

30 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 92557x
Lehká večeře, která zaručeně potěší vaše chuťové buňky.
Komentáře receptu 5
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Z mouky, mléka, vejce a špetky soli připravíme těsto na palačinky. Smažíme na malém množství tuku do polosyrova.

Jakmile vytvoříme palačinky, začneme s ukládáním ostatních surovin. Na polovinu položíme plátky šunky, přidáme na kolečka nakrájenou mozzarelu, plátky rajčete a olivy. Nakonec posypeme nastrouhanou nivou.

Palačinky přehneme na polovinu, uzavřeme obyčejným párátkem a vložíme na plech s pečícím papírem.

Pečeme přibližně 5 minut, jen tak, aby se niva roztekla a palačinky se dopekly.

Poté už můžeme palačinky na slaný způsob servírovat. Dobrou chuť!

autor receptu:

Palačinky na slaný způsob

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Palačinky na slaný způsob

Recept se nachází v 62 kuchařkách
myš1
recepty 4618 receptů
KDI
VARENIE_2 4248 receptů
MÉ
Strepi
253 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Palačinky na slaný způsob

Celkový počet komentářů u receptu: 5
Celkový počet komentářů: 5
Nalezeno receptů: 5
Přidat příspěvek k receptu Palačinky na slaný způsob
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept