Ostrý vepřový guláš

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 110718x
Vepřový guláš s feferonkami podáváme s knedlíkem nebo těstovinami. Vhodným nápojem je jedině pivo.
Komentáře receptu 20
Uvařil jsem to (Recept vařilo 16 lidí)


Postup přípravy receptu

Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemno. Chilli papričky zbavíme jadérek, omyjeme a jemně usekáme.

Na oleji zpěníme cibulku, papričky a česnek. Přidáme nakrájené maso a restujeme, dokud šťáva nevysmahne. Potom maso okořeníme cayenským pepřem, černým mletým pepřem, lahůdkovou paprikou a osolíme. Několikrát na ohni promícháme, přidáme rajský protlak a základ na guláš podlijeme vývarem. Dusíme na mírném ohni doměkka.

Ostrý vepřový guláš podáváme s knedlíkem nebo těstovinami.

autor receptu:

Ostrý vepřový guláš

Počet přidaných receptů: 1235

Ingredience

na porce
Vaše cena 899 běžně 11225 Kč sleva 92 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
151 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Ostrý vepřový guláš

Recept se nachází v 459 kuchařkách
Vepřové maso
Jarka-P
Vepřové maso 108 receptů
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2622 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Ostrý vepřový guláš

Celkový počet komentářů u receptu: 20
Celkový počet komentářů: 20
Nalezeno receptů: 20
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Ostrý vepřový guláš
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept