Recept na marinované kuřecí špalíčky s chutí tymiánu. Pečeme na cibuli, česneku a feferonkách.
5 stroužků | česnek |
50 g | máslo |
2 ks | feferonka |
1 ks | velká cibule |
12 ks | kuřecí spodní stehno |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
podle potřeby | |
vývar | |
marináda | |
0.3 lžičky | oregano |
3 lžíce | olivový olej |
2 lžíce | sójová omáčka |
1 lžička | drcený tymián |
3 lžíce | ostrý kečup |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena