Ostrá zeleninová polévka

25 min | polévka | Ostatní kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 2387x
Opět jedna ze svačinových polévek, která se hodí při dietě.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Zeleninu, kromě rajčat, pokrájíme nadrobno a osmahneme na oleji.

Až zelenina zezlátne, přisypeme koření a teprve pak přidáme i nakrájená rajčata. Mírně podlijeme, přidáme kostku bujonu, kousek nasekaného česneku a necháme vařit 15 minut.

Ostrou zeleninovou polévku podáváme klidně i jako hlavní chod.

Single autor receptu:

Ostrá zeleninová polévka

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
5 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Ostrá zeleninová polévka

Recept se nachází v 39 kuchařkách
veriri
Papáníčko 2886 receptů
zjirousek
Polévky 1975 receptů
hegedys
Zdravá kuchařka 260 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Ostrá zeleninová polévka

Přidat příspěvek k receptu Ostrá zeleninová polévka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept