Oskerušová marmeláda se švestkami

30 min | pomazánka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 269x
Skvělá domácí marmeláda z jeřábu oskeruše.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Zralé a vypeckované plody oskeruše i švestek pomeleme, dáme do hrnce, přisypeme cukr a koření a za stálého míchání uvedeme do varu a 3-4 minuty provaříme.

Ještě horkou marmeládu z oskeruše a švestek plníme do nahřátých sklenic.

Oskerušová marmeláda je vhodná nejen na palačinky nebo jako náplň do buchet, ale i ke zmrzlinám a vaflím.

Petr Král autor receptu:

Oskerušová marmeláda se švestkami

Počet přidaných receptů: 6

Ingredience

Vaše cena 4990 běžně 11881 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Oskerušová marmeláda se švestkami

Recept se nachází v 11 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8212 receptů
ZAVÁRANIE, KONZERVOVANIE
KDI
ZAVÁRANIE, KONZERVOVANIE 371 receptů
Tetiny ovocné recepty
veraricna
Tetiny ovocné recepty 2702 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Oskerušová marmeláda se švestkami

Přidat příspěvek k receptu Oskerušová marmeláda se švestkami
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept