Opravdový vaječný salát

20 min | salát | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 36273x
Výborný vaječný salát, který poslouží buď samostatně k pečivu nebo jako příloha k teplým pokrmům.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Vejce a brambory oloupeme. Obojí nakrájíme spolu s okurkami najemno. Cibuli očistíme a také nasekáme.

V míse smícháme brambory, vejce, cibuli, okurku a majonézu. Pak vaječný salát podle chuti osolíme a opepříme. Kdo chce může také nastrouhat trochu jemného kuřecího či šunkového salámu. Je lepší nastrouhaný.

Opravdový vaječný salát podáváme s čerstvým pečivem.

domca autor receptu:

Opravdový vaječný salát

Počet přidaných receptů: 6

Ingredience

na porce
Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4
skvělý recept
28 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Opravdový vaječný salát

Recept se nachází v 162 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
myš1
recepty 4618 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2722 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Opravdový vaječný salát

Přidat příspěvek k receptu Opravdový vaječný salát
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept