Opilá čokoládová pěna

30 min | dezert | 4 porce | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 238x
Recept na výborný sladký dezert.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Čokoládu rozehřejeme v misce nad párou. Přidáme jemně mletý třtinový cukr a horkou vodu, pečlivě mícháme. Postupně všleháme žloutky a stále mícháme nad párou, až směs zhoustne. Nakonec přidáme brandy.

Do hotové pěny lehce vmícháme sníh vyšlehaný z bílků a máme hotovo.

Opilou čokoládovou pěnu rozdělíme do skleněných pohárů či misek a uložíme na 2 hodiny do lednice.

Opilou čokoládovou pěnu podáváme jako dezert při různých příležitostech.

Michy autor receptu:

Opilá čokoládová pěna

Počet přidaných receptů: 3148

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Opilá čokoládová pěna

Recept se nachází v 15 kuchařkách
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4231 receptů
KDI
PUDINGY, DEZERTY, NÁPOJE 861 receptů
zjirousek
Dezert 660 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Opilá čokoládová pěna

Přidat příspěvek k receptu Opilá čokoládová pěna
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Zdravotní pojištění cizinců

    Zdravotní pojištění cizinců

    Vzhledem k otevření hranic a vysoké pohyblivosti cizinců na našem území je otázka jejich zdravotního pojištění zcela patřičná a na místě. Více o zdravotním pojištění cizinců v dnešním článku.

  • Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Letošní zima nám dává pěkně zabrat. Kruté mrazy nejsou nic příjemného a tělo potřebujeme zahřát nejen pod vrstvou oblečení, ale také konzumací těch správných potravin. Které to jsou a v jaké podobě si je dopřát?




přidat nový recept