Opilá čokoládová pěna

30 min | dezert | 4 porce | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 228x
Recept na výborný sladký dezert.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Čokoládu rozehřejeme v misce nad párou. Přidáme jemně mletý třtinový cukr a horkou vodu, pečlivě mícháme. Postupně všleháme žloutky a stále mícháme nad párou, až směs zhoustne. Nakonec přidáme brandy.

Do hotové pěny lehce vmícháme sníh vyšlehaný z bílků a máme hotovo.

Opilou čokoládovou pěnu rozdělíme do skleněných pohárů či misek a uložíme na 2 hodiny do lednice.

Opilou čokoládovou pěnu podáváme jako dezert při různých příležitostech.

Michy autor receptu:

Opilá čokoládová pěna

Počet přidaných receptů: 3081

Ingredience

na porce
Vaše cena 4549 běžně 8821 Kč sleva 48 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Opilá čokoládová pěna

Recept se nachází v 15 kuchařkách
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4196 receptů
KDI
PUDINGY, DEZERTY, NÁPOJE 861 receptů
zjirousek
Dezert 652 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Opilá čokoládová pěna

Přidat příspěvek k receptu Opilá čokoládová pěna
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept