Snadný recept na jemnou špenátovou omáčku, která se hodí ke knedlíkům i bramborám. Omáčku můžeme podávat s masem, volským okem či vařeným vejcem.
4 plátky | slanina |
3-4 stroužky | česnek |
0.5 l | mléko |
2 ks | cibule |
2 lžíce | hladká mouka |
1 kelímek | smetana ke šlehání |
450 g | špenátový protlak |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
1 plátek | máslo |
1 špetka | muškátový květ |
autor veraricna
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena