Omáčka ke špagetám

hlavní chod | recept zobrazen: 27743x
Recept na rychlý oběd a všem moc chutná.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Nejprve zprudka osmahneme na kostičky nakrájený salám, potom přidáme mleté maso a mícháme, aby se nám to nepřipálilo.

Když začne směs krupatět, přidáme koření na mleté maso, sůl a přidáme i na kostičky nakrájenou papriku, rajčata, kečup a zamícháme.

Necháme provařit, podle chuti okořeníme a po 5 - 10 minutách vypneme vařič. Můžeme dát i špetku mleté papriky, omáčka získá jemnější chuť.

Špagety uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě doměkka a scedíme.

Omáčkou přelijeme špagety a na hotový pokrm ještě nasypeme nastrouhaný sýr.

autor receptu:

Omáčka ke špagetám

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Omáčka ke špagetám

Recept se nachází v 79 kuchařkách
zdegross
staré recepty 3816 receptů
myš1
recepty 4618 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Omáčka ke špagetám

Přidat příspěvek k receptu Omáčka ke špagetám
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept