Omáčka ke špagetám

hlavní chod | recept zobrazen: 31337x
Recept na rychlý oběd a všem moc chutná.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Nejprve zprudka osmahneme na kostičky nakrájený salám, potom přidáme mleté maso a mícháme, aby se nám to nepřipálilo.

Když začne směs krupatět, přidáme koření na mleté maso, sůl a přidáme i na kostičky nakrájenou papriku, rajčata, kečup a zamícháme.

Necháme provařit, podle chuti okořeníme a po 5 - 10 minutách vypneme vařič. Můžeme dát i špetku mleté papriky, omáčka získá jemnější chuť.

Špagety uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě doměkka a scedíme.

Omáčkou přelijeme špagety a na hotový pokrm ještě nasypeme nastrouhaný sýr.

autor receptu:

Omáčka ke špagetám

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Omáčka ke špagetám

Recept se nachází v 79 kuchařkách
zdegross
staré recepty 3810 receptů
myš1
recepty 4616 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Omáčka ke špagetám

Přidat příspěvek k receptu Omáčka ke špagetám
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept