Odpolední buchta z mikrovlnné trouby

10 min | moučník | 1 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 733x
Jednoduchý recept na buchtu dobrou k odpolední či ranní kávě.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

V hrnku smícháme hladkou mouku, kypřící prášek, cukr moučka a granko. Potom přidáme vejce, mléko a olej. Těsto dobře promícháme.

Až bude těsto dobře promíchané, vložíme ho i s hrnkem do mikrovlnné trouby a necháme péct asi 3,5 minuty na nejvyšší výkon. Vyčkáme až buchta začne z hrnku stoupat, poté vypneme a buchtu vyklopíme na talíř.

Odpolední buchtu ozdobíme kopečkem šlehačky a podáváme s kávou.

Lucinka autor receptu:

Odpolední buchta z mikrovlnné trouby

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porci
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Odpolední buchta z mikrovlnné trouby

Recept se nachází v 30 kuchařkách
Lucčiny dobroty
Lucinka
Lucčiny dobroty 14 receptů
Zdendovi recepty.
Zdendovi recepty
Zdendovi recepty. 340 receptů
Vrtulkova
moučníky 217 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Odpolední buchta z mikrovlnné trouby

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Odpolední buchta z mikrovlnné trouby
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept