Obalované mozzarella tyčinky

30 min | chuťovka | žádná kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 912x
Recept na chutné tyčinky z mozzarelly, které upečeme v troubě.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Mozzarellu nakrájíme na tyčinky a minimálně 30 minut před přípravou je dáme do mrazáku.

Do tří misek si připravíme vejce, mouku a směs ze strouhanky, parmezánu, oregana, bazalky, petrželové nati a červené papriky. Do směsi můžeme přidat i chilli koření.

Zmraženou mozzarellu obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a směsi ze strouhanky, parmazánu a koření. Tento postup zopakujeme ještě jednou, abychom předešli tomu, že se mozzarella na plechu rozteče.

Obalené tyčinky položíme na plech s alobalem a trochou olivového oleje, můžeme použít i pečící papír. Mozzarella tyčinky pečeme 10 minut při teplotě 200 °C. Po 5 minutách tyčinky otočíme.

Obalované mozzarella tyčinky podáváme jako výbornou chuťovku k různým příležitostem.

autor receptu:

Obalované mozzarella tyčinky

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Obalované mozzarella tyčinky

Recept se nachází v 19 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7608 receptů
zjirousek
chuťovky 861 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Obalované mozzarella tyčinky

Přidat příspěvek k receptu Obalované mozzarella tyčinky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept