Norské rybí filety plněné uzeným lososem podáváme s bramborem a zeleninou. Jsou vhodným pokrmem pro slavnostní příležitosti.
50 ml | smetana na vaření |
1 kg | filety pangase |
marináda | |
---|---|
sůl | |
1 ks | citron |
1 dl | bílé víno |
3 lžíce | olivový olej |
400 ml | bílý jogurt |
1 ks | červená cibule |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
vývar | |
máslo na vymazání formy | |
náplň | |
2 lžíce | sekaná petržel |
4 plátky | uzený losos |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena