Netradiční vinná klobása

45 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 18573x
Recept na chutnou vinnou klobásu trochu jinak.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Troubu rozehřejeme na 200 °C, zapékací formu vyložíme pečícím papírem. Do připravené formy stočíme vinnou klobásu a vložíme ji do rozehřáté trouby ještě dřív, než začneme dělat těsto. Klobása se zpevní a bude mít krásnou barvu.

Cibuli rozkrojíme na poloviny a ty pak nakrájíme na tenké plátky. Ve vyšší pánvi v rozpáleném oleji osmahneme cibuli. Pak snížíme plamen a cibulku smažíme pozvolna doměkka, aby získala karamelovou barvu. Na závěr ji poprášíme hladkou moukou a přidáme balzamikový ocet. K cibulce přidáme nasekaný nebo sušený tymián, sůl a pepř. Vmícháme zakysanou smetanu, vejce a čerstvé listy předem dobře propraného špenátu.

Do formy s opečenou vinnou klobásou nalijeme cibulovou směs a vrátíme ji zpátky do trouby. Netradiční vinnou klobásu pečeme asi 25 minut. Hotový koláč musí být pevný, se zlatavou barvou na povrchu.

Papunka autor receptu:

Netradiční vinná klobása

Počet přidaných receptů: 23

Ingredience

Vaše cena 999 běžně 36000 Kč sleva 97 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
25 hlasujících
  • Recept Netradiční vinná klobása - Netradiční vinná klobása
  • Recept Netradiční vinná klobása - Rozkrojené
  • Recept Netradiční vinná klobása - Se salátem

Kuchařky obsahující recept Netradiční vinná klobása

Recept se nachází v 128 kuchařkách
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 5946 receptů
Katika
Katika 977 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Netradiční vinná klobása

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Netradiční vinná klobása
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept