Netradiční vinná klobása

45 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 23752x
Recept na chutnou vinnou klobásu trochu jinak.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Troubu rozehřejeme na 200 °C, zapékací formu vyložíme pečícím papírem. Do připravené formy stočíme vinnou klobásu a vložíme ji do rozehřáté trouby ještě dřív, než začneme dělat těsto. Klobása se zpevní a bude mít krásnou barvu.

Cibuli rozkrojíme na poloviny a ty pak nakrájíme na tenké plátky. Ve vyšší pánvi v rozpáleném oleji osmahneme cibuli. Pak snížíme plamen a cibulku smažíme pozvolna doměkka, aby získala karamelovou barvu. Na závěr ji poprášíme hladkou moukou a přidáme balzamikový ocet. K cibulce přidáme nasekaný nebo sušený tymián, sůl a pepř. Vmícháme zakysanou smetanu, vejce a čerstvé listy předem dobře propraného špenátu.

Do formy s opečenou vinnou klobásou nalijeme cibulovou směs a vrátíme ji zpátky do trouby. Netradiční vinnou klobásu pečeme asi 25 minut. Hotový koláč musí být pevný, se zlatavou barvou na povrchu.

Papunka autor receptu:

Netradiční vinná klobása

Počet přidaných receptů: 23

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
27 hlasujících
  • Recept Netradiční vinná klobása - Netradiční vinná klobása
  • Recept Netradiční vinná klobása - Rozkrojené
  • Recept Netradiční vinná klobása - Se salátem

Kuchařky obsahující recept Netradiční vinná klobása

Recept se nachází v 132 kuchařkách
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3296 receptů
Katika
Katika 1287 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Netradiční vinná klobása

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Netradiční vinná klobása
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Rebarbora - zdravá i život ohrožující zelenina

    Rebarbora - zdravá i život ohrožující zelenina

    Rebarbora je zelenina více tváří - je velmi zdravá a nebezpečná zároveň. Proto je její správná příprava tak důležitá. Teprve když správně zacházíte s kyselinou šťavelovou, kterou rebarbora obsahuje, dokáže vaše tělo využít obsažené zdraví prospěšné látky. Sezóna rebarbory je krátká, proto bychom se právě v těchto dnech měli vrhnout na její nákup či sklizeň.

  • Začíná období zánětů močových cest

    Začíná období zánětů močových cest

    Venku se otepluje, což je zjara poměrně zrádný fakt. Mnohdy díky naší touze po sluníčku dochází k našemu vlastnímu prochlazení. S tím často dochází i k velmi nepříjemné nemoci - zánětu močových cest.




přidat nový recept