Nepečený jablečný dort

1 h 15 min | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 220902x
Tento nepečný dort je velice snadno hotový, a vychlazený bude velikou pochoutkou.
Komentáře receptu 6
Uvařil jsem to (Recept vařilo 19 lidí)


Postup přípravy receptu

Nastrouhaná jablka, 1/2 l vody, cukr a citronovou šťávu vaříme na pyré. Poté si rozmícháme pudinky ve 1/4 l vody a vmícháme do pyré. Vaříme ještě asi 10 minut. Na dno dortové formy poklademe vrstvu piškotů a na ně nalijeme část pyré. Opakujeme až do naplnění formy, končíme jablečným pyré.Dort dáme do lednice a necháme vychladit asi 2-3 hodiny. Nakrájené dílky zdobíme šlehačkou a sladkým kakaem nebo čokoládou.

autor receptu:

Nepečený jablečný dort

Počet přidaných receptů: 1813

Ingredience

3,2
dobrý recept
850 hlasujících
  • Recept Nepečený jablečný dort - Nepečený jablečný dort v řezu.
  • Recept Nepečený jablečný dort - jablečný dortík
  • Recept Nepečený jablečný dort - Právě zakrojený...

Kuchařky obsahující recept Nepečený jablečný dort

Recept se nachází v 184 kuchařkách
yvetk
moučníky a řezy pro ivu 522 receptů
anisek
Aniččina kuchařka 991 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Nepečený jablečný dort

Celkový počet komentářů u receptu: 6
Celkový počet komentářů: 6
Nalezeno receptů: 6
Přidat příspěvek k receptu Nepečený jablečný dort
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept