Nepečené rumové kuličky

30 min | cukroví | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 168974x
Rumové kuličky z piškotů, kakaa a ořechů. Výborné, měkké a bez rozinek.
Komentáře receptu 14
Uvařil jsem to (Recept vařilo 8 lidí)


Postup přípravy receptu

Piškoty umeleme, dáme do mísy, polijeme rumem a malinovou šťávou. Necháme chvíli stát.

Máslo s kakaem utřeme a přidáme s mletými ořechy k piškotům a dobře rukou propracujeme. Těsto se nesmí drolit, můžeme přidat máslo.

Z těsta ukrajujeme kousky a děláme rumové kuličky, které obalíme v nastrouhané čokoládě, mletém kokosu nebo oříšcích.

Nepečené rumové kuličky můžeme dát do papírových košíčků.

autor receptu:

Nepečené rumové kuličky

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

Vaše cena 1199 běžně 8630 Kč sleva 86 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
121 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Nepečené rumové kuličky

Recept se nachází v 280 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
zdegross
staré recepty 3816 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Nepečené rumové kuličky

Celkový počet komentářů u receptu: 14
Celkový počet komentářů: 14
Nalezeno receptů: 14
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Nepečené rumové kuličky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept