Nekynuté lívance

45 min | moučník | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 3297x
Jsou krásně nadýchané a jejich chuť a vůně vás v tu ránu přenese do venkovské chalupy. Vyzkoušejte výborný recept.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Alpro Original, hladkou a polohrubou mouku, vejce a kypřící prášek do pečiva dáme do mísy a důkladně promixujeme.

Připravíme si lívanečník, který vymažeme olejem. Začneme péct lívance.

Nekynuté lívance podáváme trochu vychladlé na různý způsob. Pomažeme je džemem a ozdobíme čerstvě ušlehanou šlehačkou nebo přelijeme javorovým sirupem a ozdobíme borůvkami či lívance potřeme nugetou a zakápneme karamelovým sirupem. Fantazii se prostě meze nekladou!

autor receptu:

Nekynuté lívance

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

na porce
Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,8
dobrý recept
7 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Nekynuté lívance

Přidat příspěvek k receptu Nekynuté lívance
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept