Nekynuté lívance

45 min | moučník | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 3543x
Jsou krásně nadýchané a jejich chuť a vůně vás v tu ránu přenese do venkovské chalupy. Vyzkoušejte výborný recept.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Alpro Original, hladkou a polohrubou mouku, vejce a kypřící prášek do pečiva dáme do mísy a důkladně promixujeme.

Připravíme si lívanečník, který vymažeme olejem. Začneme péct lívance.

Nekynuté lívance podáváme trochu vychladlé na různý způsob. Pomažeme je džemem a ozdobíme čerstvě ušlehanou šlehačkou nebo přelijeme javorovým sirupem a ozdobíme borůvkami či lívance potřeme nugetou a zakápneme karamelovým sirupem. Fantazii se prostě meze nekladou!

autor receptu:

Nekynuté lívance

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

na porce
3,8
dobrý recept
7 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Nekynuté lívance

Přidat příspěvek k receptu Nekynuté lívance
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Cestování a ebola - jaká jsou rizika?

    Cestování a ebola - jaká jsou rizika?

    Ebola je velmi vážné infekční onemocnění, (známé také pod názvem krvácivá horečka), které ve více než polovině případů končí smrtí. Její výskyt je v současnosti hlášen v některých zemích západní Afriky. Podle nejnovějších informací je např. v Libérii nemoc na ústupu, v Guineji a Sierra Leone však počet pacientů nadále stoupá.

  • Ořechy - zdravá alternativa mlsání

    Ořechy - zdravá alternativa mlsání

    Ořechy a oříšky jsou sice součástí naší stravy, ale více je známe jako pochutiny. Pokud na ně nejsme alergičtí, můžeme je považovat za velmi zdravou alternativu mlsání. Můžeme si namíchat libovolnou kombinaci a tu s pocitem, že sice mlsáme, ale zároveň i děláme něco pro své zdraví, chroupat u televize.




přidat nový recept