Nekynuté lívance

45 min | moučník | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 6850x
Jsou krásně nadýchané a jejich chuť a vůně vás v tu ránu přenese do venkovské chalupy. Vyzkoušejte výborný recept.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Alpro Original, hladkou a polohrubou mouku, vejce a kypřící prášek do pečiva dáme do mísy a důkladně promixujeme.

Připravíme si lívanečník, který vymažeme olejem. Začneme péct lívance.

Nekynuté lívance podáváme trochu vychladlé na různý způsob. Pomažeme je džemem a ozdobíme čerstvě ušlehanou šlehačkou nebo přelijeme javorovým sirupem a ozdobíme borůvkami či lívance potřeme nugetou a zakápneme karamelovým sirupem. Fantazii se prostě meze nekladou!

autor receptu:

Nekynuté lívance

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

na porce
Vaše cena 10799 běžně 22977 Kč sleva 53 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4
skvělý recept
8 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Nekynuté lívance

Přidat příspěvek k receptu Nekynuté lívance
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept