Nekynuté lívance

45 min | moučník | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 6072x
Jsou krásně nadýchané a jejich chuť a vůně vás v tu ránu přenese do venkovské chalupy. Vyzkoušejte výborný recept.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Alpro Original, hladkou a polohrubou mouku, vejce a kypřící prášek do pečiva dáme do mísy a důkladně promixujeme.

Připravíme si lívanečník, který vymažeme olejem. Začneme péct lívance.

Nekynuté lívance podáváme trochu vychladlé na různý způsob. Pomažeme je džemem a ozdobíme čerstvě ušlehanou šlehačkou nebo přelijeme javorovým sirupem a ozdobíme borůvkami či lívance potřeme nugetou a zakápneme karamelovým sirupem. Fantazii se prostě meze nekladou!

autor receptu:

Nekynuté lívance

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

na porce
Vaše cena 1799 běžně 3800 Kč sleva 53 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4
skvělý recept
8 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Nekynuté lívance

Přidat příspěvek k receptu Nekynuté lívance
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Senná rýma - příznaky, léčba a prevence

    Senná rýma - příznaky, léčba a prevence

    Senná rýma je pylová alergie. Jde o stav, kdy imunitní systém přehnaně reaguje na některé neškodné podněty, např. pylová zrna, prach, roztoče, zvířecí srst či některé potraviny.

  • Rebarbora - zdravá i život ohrožující zelenina

    Rebarbora - zdravá i život ohrožující zelenina

    Rebarbora je zelenina více tváří - je velmi zdravá a nebezpečná zároveň. Proto je její správná příprava tak důležitá. Teprve když správně zacházíte s kyselinou šťavelovou, kterou rebarbora obsahuje, dokáže vaše tělo využít obsažené zdraví prospěšné látky. Sezóna rebarbory je krátká, proto bychom se právě v těchto dnech měli vrhnout na její nákup či sklizeň.




přidat nový recept