Nekynuté lívance

45 min | moučník | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 2908x
Jsou krásně nadýchané a jejich chuť a vůně vás v tu ránu přenese do venkovské chalupy. Vyzkoušejte výborný recept.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Alpro Original, hladkou a polohrubou mouku, vejce a kypřící prášek do pečiva dáme do mísy a důkladně promixujeme.

Připravíme si lívanečník, který vymažeme olejem. Začneme péct lívance.

Nekynuté lívance podáváme trochu vychladlé na různý způsob. Pomažeme je džemem a ozdobíme čerstvě ušlehanou šlehačkou nebo přelijeme javorovým sirupem a ozdobíme borůvkami či lívance potřeme nugetou a zakápneme karamelovým sirupem. Fantazii se prostě meze nekladou!

autor receptu:

Nekynuté lívance

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

na porce
Vaše cena 999 běžně 35000 Kč sleva 97 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,8
dobrý recept
7 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Nekynuté lívance

Přidat příspěvek k receptu Nekynuté lívance
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Mýty o bolestech zad

    Mýty o bolestech zad

    O bolestech zad kolují různé nepravdy. Jaké jsou ty nejčastější? A čeho se opravdu vyvarovat, aby záda nebolela? Vsaďte na vhodně zvolený pohyb, správnou matraci a nebojte se preventivní návštěvy u lékaře. Nejen starší generaci dokáží záda pěkně potrápit.

  • Diagnóza ztuhlý palec - bolestivá artróza

    Diagnóza ztuhlý palec - bolestivá artróza

    Vypadá jako palec vbočený (hallux vagus), ale jde o palec ztuhlý (hallux rigidus). Pro laika je rozdíl téměř k nerozeznání, ovšem zvyšující se bolestivost při chůzi a menší pohyblivost palce jasně naznačí, že něco není v pořádku.




přidat nový recept