Nejlepší kakaové muffiny

30 min | moučník | 12 porcí | americká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 9166x
Osvědčený recept na vláčné a chutné muffiny ke svačině nebo snídani.
Komentáře receptu 6
Uvařil jsem to (Recept vařilo 5 lidí)


Postup přípravy receptu

Hladkou mouku, prášek do pečiva, cukr krystal a kakao vsypeme do mísy a promícháme lžící. Olej, vejce a mléko vyšleháme v hrnci a potom pomalu přimícháme sypké ingredience.

Těsto vléváme do připravených papírových košíčků. Muffiny je nejlepší péct v hromadné formě na muffiny, abychom zabránili neočekávanému vytečení.

Muffiny pečeme při 250 °C asi 20 minut v horkovzdušné troubě. Kakaové muffiny raději hlídáme píchnutím špejlí.

Nejlepší kakaové muffiny po vychladnutí přendáme na talíř, kde je ozdobíme jakýmkoliv krémem a podáváme ke svačině nebo snídani.

Véra autor receptu:

Nejlepší kakaové muffiny

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porcí

Energetický příjem

Nejlepší kakaové muffiny - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 979 kJ / 233,9 kCal (na 1 porci)
Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,8
dobrý recept
20 hlasujících
  • Recept Nejlepší kakaové muffiny - Muffiny s obarveným vanilkovým krémem

Kuchařky obsahující recept Nejlepší kakaové muffiny

Recept se nachází v 36 kuchařkách
PEČENIE
KDI
PEČENIE 4291 receptů
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4105 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7499 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Nejlepší kakaové muffiny

Celkový počet komentářů u receptu: 6
Celkový počet komentářů: 6
Nalezeno receptů: 6
Přidat příspěvek k receptu Nejlepší kakaové muffiny
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept