Nejlepší játra

20 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 82086x
Vyzkoušejte tento recept, protože je nejen jiný než klasicky smažená játra, ale i mnohem lepší!
Komentáře receptu 27
Uvařil jsem to (Recept vařilo 62 lidí)


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Játra omyjeme a nakrájíme na kostky.

Cibuli orestujeme na oleji dozlatova, přidáme játra, po chvíli posypeme mletou sladkou paprikou, mírně podlijeme vodou, přidáme kmín a dusíme doměkka. Ke konci dušení ochutíme chilli, česnekem, kečupem, podle chuti vsypeme majoránku, špetku skořice a sůl. Necháme probublat.

Nejlepší játra podáváme s opékaným bramborem nebo s rýží, ale i jinou oblíbenou přílohou.

autor receptu:

Nejlepší játra

Počet přidaných receptů: 177

Ingredience

na porce
4,6
skvělý recept
165 hlasujících
  • Recept Nejlepší játra - Skořicové játra na kečupu. Nemá chybu!
  • Recept Nejlepší játra - Omáčka má moc dobrou chuť!

Kuchařky obsahující recept Nejlepší játra

Recept se nachází v 1015 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2624 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2722 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Nejlepší játra

Celkový počet komentářů u receptu: 27
Celkový počet komentářů: 27
Nalezeno receptů: 27
|< << 123 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Nejlepší játra
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept