Nejlepší játra

20 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 71194x
Vyzkoušejte tento recept, protože je nejen jiný než klasicky smažená játra, ale i mnohem lepší!
Komentáře receptu 24
Uvařil jsem to (Recept vařilo 60 lidí)


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Játra omyjeme a nakrájíme na kostky.

Cibuli orestujeme na oleji dozlatova, přidáme játra, po chvíli posypeme mletou sladkou paprikou, mírně podlijeme vodou, přidáme kmín a dusíme doměkka. Ke konci dušení ochutíme chilli, česnekem, kečupem, podle chuti vsypeme majoránku, špetku skořice a sůl. Necháme probublat.

Nejlepší játra podáváme s opékaným bramborem nebo s rýží, ale i jinou oblíbenou přílohou.

autor receptu:

Nejlepší játra

Počet přidaných receptů: 177

Ingredience

na porce
Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
156 hlasujících
  • Recept Nejlepší játra - Skořicové játra na kečupu. Nemá chybu!
  • Recept Nejlepší játra - Omáčka má moc dobrou chuť!

Kuchařky obsahující recept Nejlepší játra

Recept se nachází v 985 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2622 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2712 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Nejlepší játra

Celkový počet komentářů u receptu: 24
Celkový počet komentářů: 24
Nalezeno receptů: 24
|< << 123 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Nejlepší játra
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept