Naše rajská s hovězím

1 h 30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 782x
Výborná rajská omáčka s mase, kterou připravujeme v tlakovém hrnci. Recept na klasický hlavní chod s knedlíky.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Z oleje a polohrubé mouky uděláme jíšku. Pomalu začneme přilévat vodu a podle chuti můžeme přidat i cukr nebo citron, koření (bobkový list 3x, nové koření 5x, celý pepř 5x) a poté přidáme rajský protlak.

Maso si připravíme asi 1 hodinu dopředu. Hovězí maso očistíme a dáme vařit do tlakového hrnce. Přidáme koření (bobkový list 3x, nové koření 5x). Hovězí maso necháme změknout. Už můžeme jen prostřít a najíst se dobré rajské omáčky.

Naši rajskou s hovězím podáváme třeba s knedlíkem nebo kolínky.

Andymachy autor receptu:

Naše rajská s hovězím

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

na porce
Vaše cena 3549 běžně 5460 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,8
dobrý recept
7 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Naše rajská s hovězím

Recept se nachází v 19 kuchařkách
Různé recepty
Andymachy
Různé recepty 13 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7499 receptů
Zorňafa
1. aa-3b 2868 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Naše rajská s hovězím

Celkový počet komentářů u receptu: 2
  • Komentář k receptu Naše rajská s hovězím lumik 20.06.2016 08:12:21

    pozor na bobkový list,3 je moc,na omáčku raději použijte vývar z masa než vodu

  • rajská s hovězím stavros666 19.06.2016 11:24:27

    Také ji máme rádi-ale hovězí probublávám bez papiňáku a rajskou mixuji z čerstvých rajčátek.Také přidávám krapet skořice.Alespoň takhle nám všem chutná,ale proti gustu žádný dišputát.Posílám fotografii porcičky a přeji všem dobré chuti....///

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Naše rajská s hovězím
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept