Naše rajská s hovězím

1 h 30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 714x
Výborná rajská omáčka s mase, kterou připravujeme v tlakovém hrnci. Recept na klasický hlavní chod s knedlíky.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Z oleje a polohrubé mouky uděláme jíšku. Pomalu začneme přilévat vodu a podle chuti můžeme přidat i cukr nebo citron, koření (bobkový list 3x, nové koření 5x, celý pepř 5x) a poté přidáme rajský protlak.

Maso si připravíme asi 1 hodinu dopředu. Hovězí maso očistíme a dáme vařit do tlakového hrnce. Přidáme koření (bobkový list 3x, nové koření 5x). Hovězí maso necháme změknout. Už můžeme jen prostřít a najíst se dobré rajské omáčky.

Naši rajskou s hovězím podáváme třeba s knedlíkem nebo kolínky.

Andymachy autor receptu:

Naše rajská s hovězím

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

na porce
Vaše cena 1999 běžně 4236 Kč sleva 53 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Naše rajská s hovězím

Recept se nachází v 19 kuchařkách
Různé recepty
Andymachy
Různé recepty 13 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7388 receptů
Zorňafa
1. aa-3b 2868 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Naše rajská s hovězím

Přidat příspěvek k receptu Naše rajská s hovězím
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept