Naložené vepřové

hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 2361x
Maso si musíte naložit 2 dny dopředu, ale pak si výborně pochutnáte.
Komentáře receptu 8
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Kořenovou zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky a dáme do hrnce. Přilijeme víno i ocet, přidáme koření, uvedeme do varu a 5 minut provaříme. Vychladlou marinádu přelijeme do sáčku, vložíme maso, dobře uzavřeme a vložíme do chladničky na 2 dny marinovat. Sáček během marinování několikrát otočíme.

Potom maso vyndáme, osušíme a potřeme solí a pepřem. V hrnci rozpálíme olej, vložíme maso a ze všech stran ho opečeme. Přilijeme marinádu, přikryjeme a pomalu dusíme asi 90 minut, během dušení maso několikrát otočíme.

Měkké maso vyjmeme a udržujeme teplé. Výpek propasírujeme, přilijeme teplý vývar, přidáme rozinky a přivedeme do varu. Ve smetaně rozmícháme mouku, kašičkou zahustíme omáčku, ochutíme solí i pepřem a 5 minut provaříme.

Naložené vepřové podáváme s opečenými brambory nebo bramborovými knedlíky.

.Renča. autor receptu:

Naložené vepřové

Počet přidaných receptů: 1361

Ingredience

na porcí
Vaše cena 1990 běžně 19900 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,6
dobrý recept
12 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Naložené vepřové

Recept se nachází v 116 kuchařkách
Na oběd bude VEPŘOVÉ
.Renča.
Na oběd bude VEPŘOVÉ 52 receptů
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2622 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Naložené vepřové

Celkový počet komentářů u receptu: 8
Celkový počet komentářů: 8
Nalezeno receptů: 8
Přidat příspěvek k receptu Naložené vepřové
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept