Naložené vepřové maso

30 min | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 19415x
Recept na minutku z vepřového masa.
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Maso naklepeme a dáme stranou.

Nachystáme si misku, do které rozklepneme vejce a přidáme sůl, pepř, plnotučnou hořčici, solamyl a vše rozšleháme. Do marinády vložíme plátky masa, zakryjeme a necháme rozležet alespoň den v lednici. Maso můžeme nechat naložené klidně i 3 dny, čím déle, tím je maso křehčí.

Naložené vepřové maso smažíme na pánvi nebo grilujeme.

autor receptu:

Naložené vepřové maso

Počet přidaných receptů: 8

Ingredience

na porcí

Kuchařky obsahující recept Naložené vepřové maso

Recept se nachází v 204 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2722 receptů
KDI
VARENIE 4757 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Naložené vepřové maso

Celkový počet komentářů u receptu: 4
Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Naložené vepřové maso
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept