Nákyp s rýží a těstovinami

45 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 22729x
Slaný a rychlý nákyp.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Rýži a těstoviny uvaříme v osolené vodě tak, jak jsme zvyklí. Řídíme se návodem na obalu. Cuketu a cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka, česnek oloupeme a nakrájíme.

Do zapékací misky dáme olej a celé dno poklademe kolečky cukety. Osolíme, okořeníme a dáme několik koleček cibule a krájený česnek. Na tuto vrstvu dáme těstoviny. Okořeníme a poklademe na kostičky nakrájeným uzeným, opět kolečky cibule a česnekem. Vše zasypeme rýží, rukou utlačíme, okořeníme a zalijeme v mléce rozšlehaným vajíčkem.

Nákyp s rýží a těstovinami zapékáme 15 minut, poklademe plátky sýra a dáme dopéct.

Nákyp s rýží a těstovinami podáváme se zeleninovým salátem.

autor receptu:

Nákyp s rýží a těstovinami

Počet přidaných receptů: 64

Ingredience

Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,7
skvělý recept
14 hlasujících
  • Recept Nákyp s rýží a těstovinami - Připraveno na upečení.
  • Recept Nákyp s rýží a těstovinami - Hotovo - jen si pochutnat.

Kuchařky obsahující recept Nákyp s rýží a těstovinami

Recept se nachází v 62 kuchařkách
myš1
recepty 4616 receptů
KDI
VARENIE 8304 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4000 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Nákyp s rýží a těstovinami

Celkový počet komentářů u receptu: 2
  • Komentář k receptu Nákyp s rýží a těstovinami miriam 25.04.2014 13:15:59

    Kombinace rýže a těstovin v jednom chodu je vrchol amatérismu.

    • Re: Komentář k receptu Nákyp s rýží a těstovinami Metoděj 26.04.2014 09:08:12

      Já si zase s nostalgií vzpomněl na babičku, když dělala šlichtu prasatům.

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Nákyp s rýží a těstovinami
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept