Müsli perník

45 min | moučník | 12 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 22436x
Perník s vůní skořice, rumu a povidel upečený opět z müsli. Tak jednoduchý recept, že jej zvládne každý.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Müsli umeleme. Vyšleháme vejce s cukrem. Přidáme povidla a postupně všechny suroviny. Vyšleháme těsto.

Perníkové těsto vlijeme na vymazaný plech a pečeme při 180 °C asi 40 minut.

Upečený müsli perník nakrájíme a můžeme podávat. Perník zdobíme podle chuti a fantazie.

autor receptu:

Müsli perník

Počet přidaných receptů: 39

Ingredience

na porcí
Vaše cena 3549 běžně 5460 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,1
skvělý recept
7 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Müsli perník

Recept se nachází v 95 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5979 receptů
zdegross
staré recepty 3810 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Müsli perník

Přidat příspěvek k receptu Müsli perník
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Artróza a artritida - jaký je mezi nimi rozdíl?

    Artróza a artritida - jaký je mezi nimi rozdíl?

    Určitě jste už tyto dva pojmy někdy slyšeli. Ale víte, proč někdy mluvíme o artróze a jindy o artritidě a jaký je mezi nimi rozdíl?

  • Načerpejte na jaře sílu z medvědího česneku

    Načerpejte na jaře sílu z medvědího česneku

    Medvědí česnek známe nejspíš všichni, je považován za nejsilnější jarní bylinu a jeho detoxikační účinky, pro které je v těchto dnech hojně vyhledáván, jsou doslova zázračné. Právě nyní tato bylinka krásně bíle kvete, a když budete mít štěstí, můžete na něj narazit při procházkách listnatými lesy, kde jsou někdy vidět celé lány medvědího česneku.




přidat nový recept