Mrkvovo-zázvorové cukroví

45 min | cukroví | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 642x
Recept na zdravé cukroví, které vám nezkazí náladu, a to ani když po svátcích stoupneme na váhu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Mrkev očistíme a nastrouháme na jemném struhadle.

Nastrouhanou mrkev smícháme se špaldovou moukou, olivovým olejem, třtinovým cukrem, vejcem a mletým zázvorem. Vypracujeme těsto a necháme ho asi 30 minut odležet.

Odležené těsto na mrkvovo-zázvorové cukroví vyválíme na plát a vykrajujeme z něj různé tvary. Cukroví pečeme přibližně 15 minut v troubě vyhřáté na 170 °C.

Mrkvovo-zázvorové cukroví servírujeme ke svátečnímu pohoštění.

autor receptu:

Mrkvovo-zázvorové cukroví

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Mrkvovo-zázvorové cukroví

Recept se nachází v 18 kuchařkách
Cukroví + muffiny
klarasiruckova
Cukroví + muffiny 14 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7608 receptů
zjirousek
Cukroví 530 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Mrkvovo-zázvorové cukroví

Přidat příspěvek k receptu Mrkvovo-zázvorové cukroví
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept