Mrkvovo-tuňáková pomazánka

10 min | pomazánka | 4 porce | španělská kuchyně | recept zobrazen: 333x
Rychlý recept na dobrou rybí pomazánku, kterou neurazíme žádnou návštěvu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Mrkev očistíme a na struhadle nastrouháme polovinu nahrubo a druhou polovinu najemno. Tuňáka vyndáme z konzervy a necháme ho okapat. Cibuli pokrájíme na jemno.

Mrkev společně s okapaným tuňákem, pokrájenou cibulí a majonézou vložíme do mísy. Důkladně promícháme a podle potřeby osolíme a opepříme.

Mrkvovo-tuňákovou pomazánku podáváme na opečené bagetě či vece. Pomazánku můžeme také podávat v sendviči, kdy mezi dva namazané plátky toastového chleba přidáme ještě list salátu.

Tichoška autor receptu:

Mrkvovo-tuňáková pomazánka

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

na porce
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Mrkvovo-tuňáková pomazánka

Recept se nachází v 16 kuchařkách
Rybičky pro tetu a spol
veraricna
Rybičky pro tetu a spol 1825 receptů
zjirousek
Pomazánky 502 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Mrkvovo-tuňáková pomazánka

Přidat příspěvek k receptu Mrkvovo-tuňáková pomazánka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept