Mrkev po francouzsku

20 min | předkrm | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1179x


Postup přípravy receptu

Očištěnou mrkev nakrájíme na jemné nudličky a dáme do mísy.

K mrkvi přidáme olej, ocet, pepř, sůl, drobně nasekanou cibuli a petrželku. Důkladně promícháme. Pokud je mrkev suchá, přidáme ještě lžíci oleje, až mrkev při míchání začne mlaskat.

Mrkev po francouzsku podáváme s opečenými tousty.

autor receptu:

Mrkev po francouzsku

Počet přidaných receptů: 195

Ingredience

na porce
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Mrkev po francouzsku

Recept se nachází v 27 kuchařkách
smarcelak
Zeleninové pokrmy 285 receptů
REY kuchařka bez masa
Rey
REY kuchařka bez masa 445 receptů
Rudova kuchařka
Rudovy speciality 407 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Mrkev po francouzsku

Přidat příspěvek k receptu Mrkev po francouzsku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept