Mramorové muffiny s třešněmi

45 min | dezert | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 3905x
Recept na muffinky z dvoubarevného těsta s třešněmi.
Komentáře receptu 5
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Všechny sypké suroviny kromě kakaa prosejeme do mísy. Celá vejce rozšleháme s olejem a přidáme 2 lžíce mléka. Proseté suroviny přisypeme pomalu a za stálého míchání do vajec.

Polovinu formiček na muffiny, které máme vymazané a vysypané nebo vyložené košíčky, naplníme do méně jak poloviny těstem. Do každé formičky vložíme 2 - 3 třešně, které jemně přitlačíme. Do zbývajícího těsta přidáme kakao a zbytek mléka a zbytek těsta vlijeme na muffiny s třešněmi.

Mramorové muffiny s třešněmi pečeme v již vyhřáté troubě na 160 °C dozlatova, asi 20 - 30 minut. Upečené muffiny necháme vychladnout na mřížce.

Mramorové muffiny s třešněmi můžeme posypat moučkovým cukrem a podávat jako svačinku, snídani nebo jen tak na chuť.

autor receptu:

Mramorové muffiny s třešněmi

Počet přidaných receptů: 1110

Ingredience

na porce

Energetický příjem

Mramorové muffiny s třešněmi - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 2720 kJ / 649,9 kCal (na 1 porci)
Vaše cena 3549 běžně 5460 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,4
skvělý recept
15 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Mramorové muffiny s třešněmi

Recept se nachází v 87 kuchařkách
Baboš
Moučniky 1546 receptů
PEČENIE
KDI
PEČENIE 4291 receptů
rkunesova
Vláďovo kuchařka 1180 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Mramorové muffiny s třešněmi

Celkový počet komentářů u receptu: 5
Celkový počet komentářů: 5
Nalezeno receptů: 5
Přidat příspěvek k receptu Mramorové muffiny s třešněmi
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept