Recept na španělské ptáčky z vepřového masa, který vám ušetří nějaký ten peníz, ale chutí si nikterak nezadá s daleko dražší hovězí klasikou.
3 ks | vejce |
2 ks | cibule |
4 lžíce | sádlo |
6 lžic | hořčice plnotučná |
2 l | masový vývar |
3 ks | okurka sterilovaná |
3 ks | tenký párek |
6 plátků | vepřová kýta |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Richard Novák
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena