Mojito virgin

10 min | nápoj | 4 porce | žádná kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 2061x
Recept na osvěžující nealkoholický nápoj do parných letních dnů.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Nejprve omyjeme limetu a rozkrojíme ji na 4 kusy, ty pokrájíme na kostky a do každé sklenice dáme stejně. Do každé sklenice dáme 2 kávové lžičky třtinového cukru, zasypeme hrstí máty, potom zasypeme ledem či ledovou tříští a zalijeme 100% jablkovým džusem. Mojito můžeme dozdobit lístky máty či limetou.

Použila jsem sklenice o objemu 200 ml. Pokud chceme klasické velké mojito, použijeme sklenice o objemu 400 ml, rozpůlíme do nich limetu, přidáme do každé z nich asi 1 a půl lžíce třtinového cukru a budeme mít 2 mojita virgin. Zbytek surovin je stejný.

Ještě poznámka na závěr: Všechny suroviny jsou nenahraditelné, obzvláště limetu nenahrazujme citronem, připravíme se tak o báječnou svěží chuť.

Mojito virgin podáváme jako velmi osvěžující nápoj během letních dnů.

helenrose autor receptu:

Mojito virgin

Počet přidaných receptů: 14

Ingredience

na porce
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,6
dobrý recept
6 hlasujících
  • Recept Mojito virgin - Suroviny pro výrobu mojita, nezapomeňme na mátu, jež je nedílnou součástí mojita.

Kuchařky obsahující recept Mojito virgin

Recept se nachází v 52 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7499 receptů
KDI
PUDINGY, DEZERTY, NÁPOJE 855 receptů
Tetino pitíčko
veraricna
Tetino pitíčko 1083 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Mojito virgin

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Mojito virgin
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept