Mini koblížky s jogurtem

20 min | moučník | 3 porce | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 7949x
Nenáročné a lehoučké koblížky, které můžeme naplnit dle své chuti, ale stačí když je obalíme s cukrem a skořicí.
Komentáře receptu 17
Uvařil jsem to (Recept vařilo 9 lidí)


Postup přípravy receptu

Vejce promícháme s jogurtem a olejem. Přidáme mouku s práškem do pečiva a cukr. Těsto promícháme a lžící tvarujeme malé hrudky, které házíme do rozpáleného oleje. Koblížky v oleji musí plavat.

Mini koblížky se v oleji nafouknou a jdou lehce obracet. Smažíme je dozlatova asi 3 minuty a pokládáme na papírovou utěrku, abychom je zbavili přebytečného oleje.

Mini koblížky podle chuti naplníme nebo ještě teplé obalíme ve skořicovém a vanilkovém cukru. Ze surovin máme asi 15 mini koblížků. Záleží však, jak malé je děláme.

autor receptu:

Mini koblížky s jogurtem

Počet přidaných receptů: 1110

Ingredience

na porcí
Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Recept Mini koblížky s jogurtem byl 30.08.2012 na 1. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,6
skvělý recept
93 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Mini koblížky s jogurtem

Recept se nachází v 363 kuchařkách
KDI
PEČENIE 3191 receptů
anisek
Aniččina kuchařka 991 receptů
vaskova.stk
Kuchařka 676 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Mini koblížky s jogurtem

Celkový počet komentářů u receptu: 17
Celkový počet komentářů: 17
Nalezeno receptů: 17
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Mini koblížky s jogurtem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept