Merenda ze švestek

1 hod | omáčka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 2264x
Recept na jednoduchou švestkovou omáčku, která je vynikající s čerstvým pečivem.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Švestky vypeckujeme. Přidáme k nim cukr, svitek celé skořice, 3 hřebíčky a vaříme na plotně, až se švestky rozvaří.

Vezmeme 1 šlehačku a rozkvrdláme v ní 2 lžíce hladké mouky. Smetanu nalijeme do hrnce se švestkami a necháme povařit. Podle chuti ještě přisladíme.

Merendu ze švestek podáváme teplou s rohlíkem. Výborná je i studená.

Lenka autor receptu:

Merenda ze švestek

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Merenda ze švestek

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Merenda ze švestek
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept