Trochu náročnější recept na přípravu hlavního chodu. Pokrm je vhodný při oslabení slinivky břišní a můžeme ho podávat i při slavnostních příležitostech.
2-3 lžíce | strouhanka |
150 g | brambory |
2 ks | bílek |
2 ks | mrkev |
1-2 lžíce | olivový olej |
2 ks | naťová cibulka |
1 řapík | řapíkatý celer |
2 lžíce | čerstvá petrželka |
300 g | krůtí prsa |
400 ml | zeleninový vývar na podlití |
50 g | vařená krůtí šunka |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
1 špetka | bílý pepř |
1 špetka | drcený kmín |
1 špetka | granulovaný sušený česnek |
1 lžíce | koření Horalka |
zálivka | |
1 lžíce | škorobová moučka |
150 ml | zeleninový vývar |
2 lžičky | sójová omáčka tamari |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena