Masové ragú

2 hod | hlavní chod | 4 porce | portugalská kuchyně | recept zobrazen: 148721x
Vynikající portugalská specialita.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Játra můžeme předem namočit do mléka. Očistíme je a nakrájíme na stejné kostky jako maso.

Rozpálíme si olej a orestujeme maso. Přidáme cibuli, česnek, krátce orestujeme a podlijeme vínem. Přidáme sekanou petrželku a směs podusíme. Po chvilce maso osolíme, opepříme, přidáme hřebíček, občas zamícháme a podlijeme trochou vody. Měkké maso scedíme a osmahneme na sádle s játry.

Masové ragú podáváme s rýží nebo s bílým pečivem.

autor receptu:

Masové ragú

Počet přidaných receptů: 639

Ingredience

na porce
Vaše cena 10799 běžně 22977 Kč sleva 53 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Masové ragú

Recept se nachází v 14 kuchařkách
KDI
VARENIE 8341 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3395 receptů
zjirousek
Maso -vepřové plecko 170 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Masové ragú

Přidat příspěvek k receptu Masové ragú
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Zdravotní pojištění cizinců

    Zdravotní pojištění cizinců

    Vzhledem k otevření hranic a vysoké pohyblivosti cizinců na našem území je otázka jejich zdravotního pojištění zcela patřičná a na místě. Více o zdravotním pojištění cizinců v dnešním článku.

  • Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Letošní zima nám dává pěkně zabrat. Kruté mrazy nejsou nic příjemného a tělo potřebujeme zahřát nejen pod vrstvou oblečení, ale také konzumací těch správných potravin. Které to jsou a v jaké podobě si je dopřát?




přidat nový recept