Masové ragú

2 hod | hlavní chod | 4 porce | portugalská kuchyně | recept zobrazen: 147661x
Vynikající portugalská specialita.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Játra můžeme předem namočit do mléka. Očistíme je a nakrájíme na stejné kostky jako maso.

Rozpálíme si olej a orestujeme maso. Přidáme cibuli, česnek, krátce orestujeme a podlijeme vínem. Přidáme sekanou petrželku a směs podusíme. Po chvilce maso osolíme, opepříme, přidáme hřebíček, občas zamícháme a podlijeme trochou vody. Měkké maso scedíme a osmahneme na sádle s játry.

Masové ragú podáváme s rýží nebo s bílým pečivem.

autor receptu:

Masové ragú

Počet přidaných receptů: 639

Ingredience

na porce

Kuchařky obsahující recept Masové ragú

Recept se nachází v 12 kuchařkách
KDI
VARENIE_2 4248 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 5151 receptů
zjirousek
Maso -vepřové plecko 152 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Masové ragú

Přidat příspěvek k receptu Masové ragú
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Přírodní bělení zubů - triky, které fungují!

    Přírodní bělení zubů - triky, které fungují!

    Většina výrobků na bělení zubů, které se nám nabízí v lékárnách a drogeriích, je založena na bázi peroxidu vodíku, který je také součástí bělících procedur na estetických a dentálních klinikách. Profesionální vybělení chrupu tak zatíží nejen vaši peněženku, ale i zubní sklovinu.

  • Lněný olej a jeho význam pro zdraví

    Lněný olej a jeho význam pro zdraví

    Lněný olej má svoji specifickou a lehce ořechovou příchuť. Na vzduchu brzy oxiduje, je nutno ho uchovávat v ledničce a láhev vždy pečlivě uzavřít. Panenský lněný olej se nesmí tepelně upravovat. Není vhodný pro děti do 1 roku.




přidat nový recept