Masové ragú

2 hod | hlavní chod | 4 porce | portugalská kuchyně | recept zobrazen: 148052x
Vynikající portugalská specialita.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Játra můžeme předem namočit do mléka. Očistíme je a nakrájíme na stejné kostky jako maso.

Rozpálíme si olej a orestujeme maso. Přidáme cibuli, česnek, krátce orestujeme a podlijeme vínem. Přidáme sekanou petrželku a směs podusíme. Po chvilce maso osolíme, opepříme, přidáme hřebíček, občas zamícháme a podlijeme trochou vody. Měkké maso scedíme a osmahneme na sádle s játry.

Masové ragú podáváme s rýží nebo s bílým pečivem.

autor receptu:

Masové ragú

Počet přidaných receptů: 639

Ingredience

na porce

Kuchařky obsahující recept Masové ragú

Recept se nachází v 12 kuchařkách
KDI
VARENIE_2 4247 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3045 receptů
zjirousek
Maso -vepřové plecko 154 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Masové ragú

Přidat příspěvek k receptu Masové ragú
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kolagen v péči o pleť podle věku

    Kolagen v péči o pleť podle věku

    Denně a ze všech stran slyšíme z reklam na pleťové krémy alarmující upozornění na nezbytnost udržování pevné, zdravé a mladé pleti pomocí kolagenu. Co je vlastně kolagen? A proč je pro naši pokožku tak důležitý? V dnešním článku se dozvíte, jak správně pečovat o pleť v různých věkových kategoriích.

  • Tuřín - zelenina vhodná při redukční dietě

    Tuřín - zelenina vhodná při redukční dietě

    Tuřín je roky opomíjená kořenová zelenina napěchovaná vitamíny. Je to na pěstování nenáročná brukvovitá rostlina, jejím dalším pozitivem je absolutní mrazuvzdornost. Důvodů, proč byla roky odstrkovaná do pozadí, může být spousta. Kdysi byl tuřín jednou z hlavních potravin všech vrstev obyvatelstva.




přidat nový recept