Masové karbanátky s vločkami

30 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 12278x
Recept na rychlý oběd z mletého masa.
Komentáře receptu 9
Uvařil jsem to (Recept vařilo 10 lidí)


Postup přípravy receptu

Smícháme mleté maso, cibuli nasekanou na kostičky, vejce a ovesné vločky. Podle chuti přidáme nasekaný (nebo rozdrcený) česnek, sůl, pepř a koření do mletých mas (asi 1 lžíci, ale můžeme i více). Promícháme a necháme asi 5 - 10 minut odležet, aby vločky nasákly trochu vlhkosti. Postupně přimícháváme strouhanku, až nám hmota drží pěkně při sobě.

Navlhčenou rukou tvoříme z mleté masové směsi placičky, které obalíme ve strouhance a z obou stran smažíme na oleji.

Hotové masové karbanátky s vločkami dáme na papírové ubrousky, které odsají přebytečný tuk. Karbanátky podáváme s vařenými brambory, cibulí a hořčicí.

autor receptu:

Masové karbanátky s vločkami

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Recept Masové karbanátky s vločkami byl 12.03.2010 na 2. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4
skvělý recept
33 hlasujících
  • Recept Masové karbanátky s vločkami - Naše varianta.
  • Recept Masové karbanátky s vločkami - Chutné karbanátky s vločkami.

Kuchařky obsahující recept Masové karbanátky s vločkami

Recept se nachází v 174 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
KDI
VARENIE 8304 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Masové karbanátky s vločkami

Celkový počet komentářů u receptu: 9
Celkový počet komentářů: 9
Nalezeno receptů: 9
Přidat příspěvek k receptu Masové karbanátky s vločkami
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept