Máslové tortillové jednohubky

20 min | chuťovka | 5 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1781x
Čeká vás oslava? Máte dost klasických jednohubek? Vyzkoušejte tyhle tortillové.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Máslo rozpustíme a promícháme s bylinkovou solí. V lepším případě jen osolíme a vmícháme čerstvě nasekané bylinky.

Tortilly budeme dávat po 3 kusech na sebe a promazávat máslem. To znamená, že položíme jednu tortillu, zlehka potřeme máslem, položíme druhou tortillu, opět pomažeme a přikryjeme zbylým třetím plátem. Přimáčkneme k sobě a ihned nakrájíme na trojúhelníčky. Totéž s druhou porcí tortill.

Balkánský sýr rozkrájíme na kostičky, sójové nugety na půlky, cherry rajčátka použijeme celá.

Na každý trojúhelníček poklademe nugetku, kousek sýra, rajčátko. Můžeme si to libovolně nakombinovat. Jednohubky přehneme a spíchneme párátkem.

Máslové tortillové jednohubky připravujeme ihned před přípravou, rychle by okoraly.

Michy autor receptu:

Máslové tortillové jednohubky

Počet přidaných receptů: 2841

Ingredience

na porcí
Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,6
dobrý recept
6 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Máslové tortillové jednohubky

Recept se nachází v 22 kuchařkách
Krnovské slané pečení
veraricna
Krnovské slané pečení 1786 receptů
cheva
Zelenina, bezmasé 79 receptů
smarcelak
Chuťovky 20 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Máslové tortillové jednohubky

Přidat příspěvek k receptu Máslové tortillové jednohubky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept