Máslové glazované ředkvičky

20 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 209x
Recept na skvělou chuťovku nebo doplněk především k jídlům z hovězího masa.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Ředkvičky dáme do kastrůlku a zalijeme vodou tak, aby jí byly ne zcela potopeny. Přidáme cukr a máslo, uvedeme do varu. Povaříme, až se všechna voda odpaří a ředkvičky budou vláčné, ale stále ještě křupavé a hezky lesklé.

Tepelnou úpravou získají ředkvičky úplně jinou chuť.

Máslové glazované ředkvičky jsou skvělé jako chuťovka nebo doplněk především k jídlům z hovězího masa.

babca48 autor receptu:

Máslové glazované ředkvičky

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

na porce

Energetický příjem

Máslové glazované ředkvičky - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 1134 kJ / 270,9 kCal (na 1 porci)
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Máslové glazované ředkvičky

Recept se nachází v 11 kuchařkách
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3827 receptů
zjirousek
Zelenina 518 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Máslové glazované ředkvičky

Přidat příspěvek k receptu Máslové glazované ředkvičky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Zdravotní pojištění cizinců

    Zdravotní pojištění cizinců

    Vzhledem k otevření hranic a vysoké pohyblivosti cizinců na našem území je otázka jejich zdravotního pojištění zcela patřičná a na místě. Více o zdravotním pojištění cizinců v dnešním článku.

  • Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Letošní zima nám dává pěkně zabrat. Kruté mrazy nejsou nic příjemného a tělo potřebujeme zahřát nejen pod vrstvou oblečení, ale také konzumací těch správných potravin. Které to jsou a v jaké podobě si je dopřát?




přidat nový recept