Masitá haše

30 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 143057x
Vařili nám ji ve školní jídelně, možná si ji někdo rád udělá.
Komentáře receptu 6
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Hovězí a vepřové maso omyjeme a uvaříme je téměř doměkka.

Housky nakrájíme na kousky a namočíme ve vývaru z masa. Namočené housky spolu s hovězím i vepřovým masem umeleme.

Cibuli oloupeme, nakrájíme na jemno a na oleji ji zpěníme. Přidáme mouku a osmažíme. Pak základ zalijeme vývarem z masa, rozšleháme omáčku vaříme do zhoustnutí. Přidáme mleté maso a žemle, vejce a utřený česnek.

Haši už jen krátce povaříme. Vhodnou přílohou k masité kaši jsou brambory a zeleninové saláty.

Malina autor receptu:

Masitá haše

Počet přidaných receptů: 33

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Masitá haše

Recept se nachází v 36 kuchařkách
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 5069 receptů
MÉ
Strepi
253 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Masitá haše

Celkový počet komentářů u receptu: 6
Celkový počet komentářů: 6
Nalezeno receptů: 6
Přidat příspěvek k receptu Masitá haše
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept