Marmeláda z červené cibule

1 hod | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1558x
Recept na chutnou marmeládu z červené cibule.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Med, třtinový cukr a portské víno promícháme. Oloupané cibule nakrájíme na jemné kroužky. K medové marinádě přidáme nakrájenou cibuli a dobře promícháme. Přikryjeme folií a necháme alespoň na 2 hodiny v lednici odležet.

Z marinády vybereme cibuli, kterou vložíme do kastrůlku s bylinkami. Cibuli zalijeme octem a pomalu vaříme do zhoustnutí. Hustou marmeládu odendáme z tepla.

Ještě horkou marmeládu z červené cibule si rozdělíme do 4 sklenic (200 ml), dobře uzavřeme, obrátíme a přikryté utěrkou necháme vychladit.

Marmeládu z červené cibule podáváme podle chuti.

Samman autor receptu:

Marmeláda z červené cibule

Počet přidaných receptů: 879

Ingredience

na porce
Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Marmeláda z červené cibule

Recept se nachází v 24 kuchařkách
zjirousek
Zavařování 404 receptů
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3718 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Marmeláda z červené cibule

Přidat příspěvek k receptu Marmeláda z červené cibule
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept