Marinovaný kapr

35 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 62255x
Zajímavý recept možná i na vánočního kapra.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařilo 7 lidí)


Postup přípravy receptu

Všechny ingredience na marinádu smícháme dohromady.

Kapra očistíme a naporcujeme tak, jak jsme zvyklí. Porce kapra vložíme do marinády, kde ho necháme 24 hodin odležet, aby nasákl veškeré chutě koření.

Potom kapra obalíme ve směsi grilovacího koření na ryby a mouky. Kapra vložíme do rozpáleného oleje a smažíme dozlatova.

Marinovaného kapra podáváme s bramborovou kaší nebo bramborovým salátem.

autor receptu:

Marinovaný kapr

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Marinovaný kapr

Recept se nachází v 186 kuchařkách
myš1
recepty 4616 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2732 receptů
KDI
VARENIE 8304 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Marinovaný kapr

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Marinovaný kapr
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept