Marinovaná čína s ořechy

hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 23007x
Velice chutná čína, maso nakládáme předem.
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Maso nakrájíme na kostičky nebo na nudličky. Zeleninu očistíme a nasekáme najemno. Ořechy také nasekáme.

K masu přidáme ostatní suroviny a směs necháme 24 hodin v lednici uležet. Poté čínu s ořechy osmahneme na malém množství oleje, asi 15 minut. Pak marinovanou čínu s ořechy podlijeme bílím vínem a ještě tak 5 minut dusíme.

Marinovanou čínu s ořechy podáváme s chlebem, hranolky nebo americkými brambory.

autor receptu:

Marinovaná čína s ořechy

Počet přidaných receptů: 42

Ingredience

na porce
Vaše cena 4990 běžně 11980 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,8
dobrý recept
7 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Marinovaná čína s ořechy

Recept se nachází v 68 kuchařkách
myš1
recepty 4616 receptů
KDI
VARENIE 8304 receptů
áša
Oblíbené recepty 291 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Marinovaná čína s ořechy

Celkový počet komentářů u receptu: 4
  • HNUS!!! Thomas Slezan 10.07.2011 20:47:49

    Kuřečí maso po 24 hodinách naložení to musí bejt pěkně odporný bláto.

    • Re: HNUS!!! sarhaa 22.12.2012 16:27:14

      Vážený Thomas Slezan !!!!! nevím, jak dlouho aktivně vaříte / mám pocit, že příspěvek napsal nějaký 12 letý smrad/, a taky nevím, kde kupujete kuřecí maso - to co vyhodí vietnamci na tržnici do popelnic ??????

      Kvalitní kuřecí maso / myslím ten dovozový shit z Polska a pod / vydrží v puštěné lednici v nálevu min 2- 3 dny bez jakékoliv újmy na kvalitě a chuti, a pokud se jedná o drůbež z klasického venkovského chovu / předpokládám, že ani nevíte, o čem mluvím /, takovou drůbež si můžete v chladnějších dnech zavěsit venku na balkoně či před domem jako bažanta či divokou kachnu i 2 týdny bez vykuchání, a drůbež "zraje".

      Jinak k té pitomině, co tu rádo by píšete - už nemám co říct, jenom, že o vaření víte patrně houby, a dál pište raději do blogů o volbě prezidenta, tam cokoliv napíšete, vždy najdete někoho, co bude kývat na jakoukoliv hovadinu.

      A prosím - už nikdy nevařte - mohl by jste si ublížit a to co uvaříte se asi stejně nedá jíst.

    • Re: HNUS!!! Jarda 22.12.2012 10:42:11

      proto je tam psáno V LEDNIČE

  • Čína Jarda 22.12.2012 10:40:02

    Vaření je u mě pokus omyl ale vyzkoušet se má všechno tak jsem tu rádoby ČÍNU dal!!! a? super mě osobně chutnala a doma taky jen zelenina udělá hodně když je čerstvá nakonec vaření je jedna velká alchymie jinak dík a jistě vyskouším i jiné

Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Marinovaná čína s ořechy
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept