Margot řezy s pudinkem

45 min | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 32472x
Jednoduchá, levná a ne suchá pochoutka.
Komentáře receptu 8
Uvařil jsem to (Recept vařilo 17 lidí)


Postup přípravy receptu

V misce vyšleháme žloutky s cukrem, přidáme olej a postupně zbytek surovin na těsto. Nakonec lehce vmícháme pevně ušlehaný sníh z bílků. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem.

Následně si připravíme pudink z mléka, pudinkového prášku, kakaa a cukru. Pudink uvaříme podle návodu na obalu.

Na těsto lijeme z výšky uvařený a ještě teplý pudink, lijeme cik cak, ať proteče těstem. Řezy s pudinkem pečeme asi 30 minut.

Na teplou buchtu natřeme zakysanou smetanu prošlehanou s vanilkovým cukrem. Nakonec vše posypeme nahrubo nastrouhanou margotkou a dáme vychladit do ledničky.

Margot řezy s pudinkem podáváme nakrájené na čtverečky. Výborně chutnají ke kávě.

freya autor receptu:

Margot řezy s pudinkem

Počet přidaných receptů: 16

Ingredience

Vaše cena 3549 běžně 5460 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,7
skvělý recept
40 hlasujících
  • Recept Margot řezy s pudinkem - Výborný moučník margot.
  • Recept Margot řezy s pudinkem - Hotové řezy vypadají báječně a chutnají ještě lépe.
  • Recept Margot řezy s pudinkem - Posypeme margotkou a dáme vychladit.
  • Recept Margot řezy s pudinkem - Upečeno.
  • Recept Margot řezy s pudinkem - Kladení pudinku.

Kuchařky obsahující recept Margot řezy s pudinkem

Recept se nachází v 287 kuchařkách
Sladká kuchařka
freya
Sladká kuchařka 40 receptů
PEČENIE
KDI
PEČENIE 4291 receptů
Nina
ZAKUSKY 627 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Margot řezy s pudinkem

Celkový počet komentářů u receptu: 8
Celkový počet komentářů: 8
Nalezeno receptů: 8
Přidat příspěvek k receptu Margot řezy s pudinkem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept