Ingredience odměřujeme hrnkem o objemu 250 ml. Žloutky oddělíme od bílků a z bílků se špetkou soli ušleháme pevný sníh. Žloutky šleháme s cukry do světlé pěny. Do žloutkové pěny zašleháme nastrouhanou citronovou kůru, olej, mléko a prosátou mouku s práškem do pečiva. Naposledy opatrně přidáme sníh z bílků.
Větší polovinu těsta uhladíme na větší plech s pečicím papírem. Druhou polovinu těsta promícháme s kakaem, nalijeme na světlé těsto a obrácenou vařečkou opatrně promícháme.
Korpus pečeme dozlatova v troubě předehřáté na 180 °C. Upečený korpus necháme vychladnout.
Pudink uvaříme podle návodu na obale. Želatinové lístky necháme odmočit. Namočené lístky vyždímáme a promícháme s teplým pudinkem.
Korpus potřeme broskvovou marmeládou a poukládáme měsíčky mandarinek. Mandarinky přelijeme pudinkem a řezy necháme dostatečně ztuhnout v lednici. Podle naší chutí můžeme ještě řezy přelít čokoládovou polevou.
Mandarinkové řezy s kokosovým pudinkem podáváme nakrájené ke kávě nebo čaji.