Malinový moučník s bílou čokoládou

1 hod | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 577x
Jemný moučník z malin a bílé čokolády, který zachutná třeba jako sladká snídaně. Recept na výborný moučník delikátní chuti.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny a postupně přidáváme vejce. Přišleháme mléko, maliny, vydlabaný vanilkový lusk, nastrouhanou bílou čokoládu a naposledy mouku s práškem do pečiva.

Těsto dáme do menší kulaté formy (průměr 22 cm), kterou jsme vymazali tukem a vysypali moukou.

Malinový moučník pečeme 40 - 50 minut v troubě předehřáté na 160 °C. Upečený moučník necháme vychladnout na mřížce.

Malinový moučník s bílou čokoládou pocukrujeme a můžeme podávat.

Samman autor receptu:

Malinový moučník s bílou čokoládou

Počet přidaných receptů: 868

Ingredience

Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Malinový moučník s bílou čokoládou

Recept se nachází v 28 kuchařkách
Sladká kuchařka
Samman
Sladká kuchařka 235 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7504 receptů
Tetiny ovocné recepty
veraricna
Tetiny ovocné recepty 2630 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Malinový moučník s bílou čokoládou

Přidat příspěvek k receptu Malinový moučník s bílou čokoládou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept