Máte rádi jitrnice a už neděláte zabíjačku? Připravte si je podle tohoto receptu, i doma můžete naplnit střívka a potom jitrnice uvařit. Pokud střívka nemáte, náplň jednoduše upečete. Jitrnice jsou výborné za tepla i za studena.
1 lžíce | majoránka |
200 g | cibule |
500 g | dlouhozrnná rýže |
800 g | vepřová játra |
20 g | mletý černý pepř |
1 kg | vepřový lalok |
100 g | domácí vepřové sádlo |
800 g | vepřové tučné maso |
30 g | sůl (na 1 kg jitrnicové směsi) |
autor Libchen
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena