Losos na másle

25 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 36261x
Rychlý recept na dobrou rybu s troškou kmínu a tymiánu.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Čisté a osušené rybí plátky pokapeme citronem a necháme 10 minut odpočinout. Čerstvý tymián nasekáme nadrobno.

Rybí plátky osolíme, okmínujeme a obalíme v mouce s tymiánem. Rybí filé opečeme na másle z obou stran a odendáme.

Losos na másle je výborný s bramborovou přílohou.

Samman autor receptu:

Losos na másle

Počet přidaných receptů: 868

Ingredience

na porce
Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,4
skvělý recept
59 hlasujících
  • Recept Losos na másle - Přepuštěné máslo a tymián.
  • Recept Losos na másle - Losos na přepuštěném másle, použít ještě tymián a hrubozrnná sůl, nic víc není potřeba. Asi 4 minuty po každé straně, nejprve kůží dolů.

Kuchařky obsahující recept Losos na másle

Recept se nachází v 13 kuchařkách
KDI
VARENIE 8304 receptů
Rybičky pro tetu a spol
veraricna
Rybičky pro tetu a spol 1825 receptů
Myrthilla
Hlavní jídla 135 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Losos na másle

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Losos na másle
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept