Losos na grilu s petrželkovou omáčkou

1 hod | hlavní chod | 4 porce | italská kuchyně | recept zobrazen: 2503x
Jednoduše připravené jídlo z lososa.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Cibulku, petrželku a peperončíno jemně nasekáme. Čtyři lžičky olivového oleje, jablečný ocet a citronovou šťávu rozmícháme vidličkou. Petrželku, cibulku a peperončíno smícháme s nálevem, osolíme, opepříme a dobře promícháme.

Očištěného lososa nakrájíme na cca 200 g plátky na kus. Grilujeme z každé strany, jakmile jsou hotové, potřeme je petrželkovou směsí a můžeme podávat.

Lososa na grilu s petrželkovou omáčkou podáváme s pečenými cuketami, záleží však na nás, co nám chutná.

autor receptu:

Losos na grilu s petrželkovou omáčkou

Počet přidaných receptů: 1110

Ingredience

na porce
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Losos na grilu s petrželkovou omáčkou

Recept se nachází v 26 kuchařkách
alča
Babča ALČA 1186 receptů
VREGULI
JÍDLA Z RYB 268 receptů
smarcelak
Maso rybí 153 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Losos na grilu s petrželkovou omáčkou

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Losos na grilu s petrželkovou omáčkou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept