Lívance

10 min | dezert | 2 porce | americká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 301944x
Recept na nadýchané lívance.
Komentáře receptu 49
Uvařil jsem to (Recept vařilo 27 lidí)


Postup přípravy receptu

Mouku, kypřící prášek, cukr a špetku soli smícháme dohromady. Do této sypké směsi přidáme jedno vejce, přilijeme olej a pomalu přiléváme mléko a šleháme metličkou. Těsto by nemělo být moc řídké.

Lívance smažíme na másle nebo na oleji dozlatova.

Lívance podáváme nejlépe teplé s čímkoli, co máte rádi, ať už s marmeládou, smetanou, ale nejlepší jsou s javorovým sirupem.

Míša autor receptu:

Lívance

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

na porce

Energetický příjem

Lívance - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 2800 kJ / 669,0 kCal (na 1 porci)
Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,4
skvělý recept
150 hlasujících
  • Recept Lívance - Lívance
  • Recept Lívance - Vynikající lívance

Kuchařky obsahující recept Lívance

Recept se nachází v 117 kuchařkách
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4107 receptů
dobrá jídla
meliv
dobrá jídla 273 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Lívance

Celkový počet komentářů u receptu: 49
Celkový počet komentářů: 49
Nalezeno receptů: 49
|< << 12345 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Lívance
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept