Lívance

10 min | dezert | 2 porce | americká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 283361x
Recept na nadýchané lívance.
Komentáře receptu 46
Uvařil jsem to (Recept vařilo 23 lidí)


Postup přípravy receptu

Mouku, kypřící prášek, cukr a špetku soli smícháme dohromady. Do této sypké směsi přidáme jedno vejce, přilijeme olej a pomalu přiléváme mléko a šleháme metličkou. Těsto by nemělo být moc řídké.

Lívance smažíme na másle nebo na oleji dozlatova.

Lívance podáváme nejlépe teplé s čímkoli, co máte rádi, ať už s marmeládou, smetanou, ale nejlepší jsou s javorovým sirupem.

Míša autor receptu:

Lívance

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

na porce

Energetický příjem

Lívance - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 2800 kJ / 669,0 kCal (na 1 porci)
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,3
skvělý recept
139 hlasujících
  • Recept Lívance - Lívance
  • Recept Lívance - Vynikající lívance

Kuchařky obsahující recept Lívance

Recept se nachází v 111 kuchařkách
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4105 receptů
dobrá jídla
meliv
dobrá jídla 273 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Lívance

Celkový počet komentářů u receptu: 46
Celkový počet komentářů: 46
Nalezeno receptů: 46
|< << 12345 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Lívance
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept