Lehký ředkvičkový salát

10 min | salát | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 138017x
Zdravý, rychlý a dobrý salátek
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Ředkvičky očistíme, omyjeme a nakrájíme na nudličky.

Vedle v misce si připravíme dresink ze smetany, citronové šťávy, cukru a dle chuti jej osolíme.

Smícháme s ředkvičkami, rozdělíme do misek a podáváme. Nejlépe chutná vychlazený.

konvalinka autor receptu:

Lehký ředkvičkový salát

Počet přidaných receptů: 546

Ingredience

3,2
dobrý recept
163 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Lehký ředkvičkový salát

Recept se nachází v 80 kuchařkách
KDI
VARENIE_2 4248 receptů
zjirousek
Saláty 966 receptů
Všehochutˇ
ajenka
Všehochutˇ 159 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Lehký ředkvičkový salát

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Lehký ředkvičkový salát
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept