Recept na přípravu ledového salátu s rukolou, avokádem, tuňákem a vejci. Pokrm můžeme podávat jako předkrm nebo lehkou zdravou večeři.
3 ks | vejce |
2 ks | avokádo |
1 konzerva | tuňák ve vlastní šťávě |
100 g | rukola |
1 hlávka | ledový salát |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
zálivka | |
1 lžička | med |
3-4 lžíce | olivový olej |
1 lžíce | citronová šťáva |
1 lžička | dijonská hořčice |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena